1947

Motopulverizator tip rucsac


Compania Kyoritsu Noki Ltd. este fondata la 8 septembrie 1947. Se produce un revoluționar motopulverizator manual pentru combaterea daunatorilor si un nou motopulverizator cu ceata (fogger).

1947

Motopulverizatorul tip rucsac ST1: in urma celui de-al doilea razboi mondial, deficitul de produse alimentare din Japonia a necesitat o imbunatatire uriasa a proceselor agricole. Am creeat motopulverizatorul utilizat la stropirea culturilor cu substante chimice uscate pentru a creste eficienta fermelor si pentru a atenua foametea.

1955

Motopulverizatorul cu substante chimice lichide si uscate


Am creeat seria DM de motopulverizatoare ce putea sa functioneze atat cu substante chimice lichide, cat si uscate, acest echipament deschizand o noua era in combaterea daunatorilor.

1960

Motocositoarea tip rucsac

Kyoritsu a creeat prima motocoasa tip rucsac.

1963

In 1963 am construit primul nostru motoferastrau cu lant, CS-80. Acesta a fost primul model cu numele „ECHO”.

1966

Motocoasa cu tija dreapta


A fost produsa prima noastra motocoasa de umar.

1970

Din cauza unei secete, un grup de peisagistici din California a modificat unitatea noastra de pulverizat tip rucsac DM-9 prin scoaterea rezervorului de lichid si sigilarea orificiului. Au folosit aceasta unitate modificata pentru a sufla rafale puternice de aer si a curata iarba si frunzele de pe pavaj - creand primele suflante de putere. Inginerii ECHO au mers in California si in acelasi an am lansat PB-9; prima suflanta de putere.

1973

In timpul crizei petrolului din 1973, oamenii au fost nevoiti sa foloseasca lemne de foc pentru a-si incalzi casele. Aceasta a creat o cerere pentru un motoferastrau mic si accesibil. CS-302 a fost exact ce si-a dorit lumea si a devenit un motoferastrau de renume mondial, cu o durata de cerere si productie de 20 de ani.

1981

Motoferastraul cu 2 cilindrii opusi

A fost lansat primul motoferastrau cu 2 cilindrii opusi.

1990

Motocoasa cu tija curbata


Este introdusa prima motocoasa cu tija curbata

1992

Am lansat "Shred 'n' Vac", un nou produs inovator pe piata pentru suflarea, aspirarea si maruntirea frunzelor.

2000

I-start


Au fost lansate pe piata motocoasele si pulverizatoarele echipate cu "I-start"


In 2001, "I-start" a castigat medalia de aur la Urbavert, Franta.

2002

Cap de tundere cu incarcare rapida


Am prezentat primul cap de tuns cu sistem revolutionar de incarcare rapida, "Rapid-Loader".

2018

La ECHO, trecem la noile tehnologii doar atunci cand suntem absolut siguri ca ofera calitatea si performanta pentru care suntem cunoscuti. Avansarile tehnologiei digitale si a bateriilor inseamna ca suntem acum capabili sa oferim primul nostru robot pentru tuns gazonul complet automatizat. O noua tehnologie revolutionara, construita din cunostintele si abilitatea celor peste 70 de ani de inginerie si productie, este integrata in acest robot pentru gazon