Despre ECHO

Nu doar motoarele noastre celebre si standardele de fabricatie sunt cele care fac ca echipamentele ECHO sa fie atat de speciale. De-a lungul deceniilor am fost pionieri in produse si caracteristici care imbunatatesc atat confortul operatorului, cat si cresterea semnificativa a productivitatii. Iata cateva lucruri de care suntem deosebit de mandrii.
Lider global în motoare cu emisii reduse.

Lider global în motoare cu emisii reduse.

Ne dorim ca toate motoarele noastre sa fie cat mai eficiente, acest lucru inseamna emisii reduse, functionare cu nivel de zgomot redus, vibratii scazute, usoare si rezistente, fara a sacrifica puterea ridicata pentru care suntem renumiți. Zeci de ani de experienta ne permit sa atingem aceste obiective. De fapt, ECHO este acum liderul global in productia de motoare cu emisii reduse. Am obținut rezultate mult peste asteptari in ceea ce priveste satisfacerea reglementarilor de emisii din ce in ce mai stricte, creand motoare cu emisii de carbon extrem de scazute si o economie de combustibil insemnata.

Prima motosuflanta din lume

Prima motosuflanta din lume

De la crearea primelor suflante din lume in anii ’70 până la PB-8010, care este in prezent cea mai puternica suflanta de pe piata, ECHO a fost Intotdeauna In fruntea progreselor tehnologice. Nu este vorba doar despre putere, suflantele noastre sunt lider in industrie, deoarece includ si functii de ultima generatie, concepute pentru confort si eficienta.

Cuplu marit

Cuplu marit

High Torque reglează viteza si forta în functie de densitatea a ceea ce taiați. Aceasta inseamna ca atunci cand treceti de la iarba usoara la o vegetatie groasa si densa, taierea ramane consecventa, astfel incat sa puteti lucra mai repede cu aceeasi calitate a taierii.

Maner rotativ

Maner rotativ

ECHO a dezvoltat manerul cu rotatie pentru a creste confortul operatorului în timpul taierii gardurilor vii. Indiferent de unghiul de taiere, un confort optim poate fi obtinut prin trecerea la una dintre cele 5 poziții disponibile. Feedback-ul utilizatorilor cu privire la aceste functii a fost extrem de pozitiv.

Controlul fortei de rotire

Controlul fortei de rotire

Suflantele de mana ECHO prezinta o usoara indoire in teava dintr-un motiv foarte important. In timpul utilizarii, suflantele normale creeaza tractiune catre piciorul operatorului, necesitand eforturi constante pentru a mentine suflanta dreapta. Cu functia inovativa de control rotativ a ECHO, aceasta forta este anulata si se creeaza o usoara departare de piciorul operatorului, ceea ce inseamna ca nu este nevoie de efort suplimentar pentru a mentine ventilatorul drept.