Manualul utilizatorului

Va rog verificati codul specific de pe eticheta cu numarul de serie al echipamentului dumneavoastra

Inainte de a utiliza acest site (Descarcarea manualului utilizatorului), trebuie sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile mentionate mai jos.

Politica site-ului :

Manualul operatorului incarcat pe acest site este doar pentru proprietarul echipamentelor portabile ECHO si Shindaiwa. Yamabiko va raspunde la intrebari numai proprietarului ECHO si / sau al produsului Shindaiwa.

Pentru manualul operatorului care nu se gaseste pe acest site:

Toate manualele operatorului disponibile digital din arhiva noastra apar pe acest site. Daca nu gasiti manualul pe care il cautati, contactati direct Yamabiko Corporation sau distribuitorul local (SC Comforex-Impex SRL). Va rugam sa retineti ca este posibil ca unele manuale pentru modele mai vechi sa nu fie disponibile.

Versiunea manualului operatorului incarcat in acest site:

Yamabiko isi rezerva dreptul de a schimba sau modifica continutul manualului operatorului fara notificare prealabila. Manualele operatorului incarcate aici sunt cea mai recenta versiune si pot fi diferite de cele impachetate in cutia originala a produsului pe care il aveti.

Precautii si avertizari pentru functionarea in siguranta a produselor:

Atentionarile si avertismentele prezentate in manualele operatorului se bazeaza pe legile, reglementarile si / sau standardele industriale relevante disponibile la momentul publicarii.

Introduceri suplimentare in manualul operatorului:

In functie de lotul de productie sau de modificarea regulamentului sau din alte motive, manualul operatorului pentru anumite versiuni poate avea o adaugire suplimentara pentru a indica sectiunea care este diferita de descrierea inițiala, cu toate acestea, acest site nu arata intotdeauna aceste adaugiri suplimentare.

Raspunderea Yamabiko pentru daune sau pierderi provocate de informațiile de pe acest site :

Yamabiko nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice daune sau pierderi rezultate din utilizarea informatiilor afisate pe acest site sau din indisponibilitatea acestui site, inclusiv suspendarea serviciului din motive tehnice.

Copie si drept de proprietate intelectuala a informațiilor tehnice / serviciilor :

Yamabiko detine toate drepturile de autor si drepturile de proprietate intelectuala asupra informatiilor tehnice / serviciilor. Este strict interzisa copierea, modificarea si / sau reimprimarea manualelor operatorului descarcate de pe acest site fara acordul prealabil scris al Yamabiko Corporation

Schimbarea sau suspendarea serviciului :

Yamabiko isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui site sau de a suspenda site-ul "manualul operatorului" fara notificare prealabila.