Garantie

Garantie

Echipamentele ECHO vin cu cea mai buna garantie de pe piata.

100% Profesionale 100% Profesionale 100% Profesionale 100% Profesionale

100% Profesionale

ECHO construieste echipamente la un singur standard - profesional. Fabricam produse care sa se potriveasca mediului in care vor fi utilizate si a muncii pe care o vor face, fiecare echipament fiind extrem de durabil. Ne testam produsele in conditii extreme pentru a ne asigura ca sunt capabile de orice cereti de la ele. Deci, chiar daca nu utilizati echipamente ECHO în mod profesional, produsele pe care le cumparati sunt deja utilizate de catre profesionisti.

2 Ani garatie pentru uz profesional 2 Ani garatie pentru uz profesional 2 Ani garatie pentru uz profesional 2 Ani garatie pentru uz profesional

2 Ani garatie pentru uz profesional

Da, ai citit bine. Poti avea incredere absoluta in echipamentele noastre. ECHO este proiectat sa fie durabil si sa faca ceea ce ii ceri, oriunde il iei. Nu numai ca, produsele noastre sunt construite la cele mai inalte standarde de calitate si performanța, garantia noastra este declaratia noastra de incredere si insigna noastra de onoare.

5 Ani garantie pentru uz casnic 5 Ani garantie pentru uz casnic 5 Ani garantie pentru uz casnic 5 Ani garantie pentru uz casnic

5 Ani garantie pentru uz casnic

5 ani este mult timp. Mai mult decat veti primi de la majoritatea echipamentelor pe care le cumparati. Acest lucru se datoreaza faptului ca stam in spatele produselor noastre. Construim echipamente pentru profesionisti de peste saizeci de ani si asta ne-a oferit un nivel exceptional de experienta in inginerie si fabricatie. Ca proprietar de casă, iti doresti o incredere pe termen lung de care se bucura profesionistii si un produs bine construit, pe care il poti cumpara cu incredere.

Tehnologie Japoneza Tehnologie Japoneza Tehnologie Japoneza Tehnologie Japoneza

Tehnologie Japoneza

Știti ca echipamentele proiectate in Japonia sunt durabile. Bine facute. Demne de încredere. Profesionale. De calitate. Japonia este casa mestesugului tehnologic, iar natiunea a caștigat respect international pentru experienta sa în domeniul productiei de calitate. Acest standard global se extinde si la echipamentele pe care le fabricam noi si suntem mandri ca suntem inclusi printre acele companii care ajuta Japonia sa isi pastreze reputatia pentru calitatea ingineriei si a tehnologiei sale.